Door klapband van de weg

DOESBURG – Zaterdagmorgen rond 09.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de N338, ofwel beter bekend als de Rivierweg. Ter hoogte van de inrit naar de nieuwbouwwijk Beinum was een auto aan de andere kant van het hek in de wadi terecht gekomen. Het bleek dat de bestuurder niet bekneld zat – zoals aanvankelijk leek – maar wel nekklachten had, zodat het dak van de auto geknipt moest worden om de bestuurder met de wervelplank er uit te kunnen halen. De ambulancemensen zorgden voor het slachtoffer, terwijl de brandweer van Doesburg vakkundig het dak van de auto verwijderde.
De toedracht van het ongeval is nog niet geheel duidelijk maar waarschijnlijk heeft de auto een klapband gehad en is daardoor van de weg geraakt.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.