Kluiskamp zoekt vrijwilligers

VELP – Kindervakantiekamp Kluiskamp in Velp zoekt voor haar vakantieweek van 15 tot en met 19 augustus nog enthousiaste vrijwilligers. Het terrein De Pinkenberg aan de Kluizenaarsweg mag en kan niet meer gebruikt worden in verband met bodemverontreiniging. De organisatie heeft al wel een nieuwe locatie gevonden en is ervan overtuigd dat deze nieuwe uitdagingen zal bieden. Het kamp bestaat zoals altijd vooral uit een huttenbouwdorp met daarnaast activiteiten als schminken, toneel, zang en sport. Vrijwilligers van minimaal 14 jaar kunnen zich opgeven om te werken met kinderen van 4 tot en met 6 jaar en vrijwilligers vanaf 17 jaar kunnen zich opgeven om te werken met kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook ouders en verzorgers zijn van harte welkom te komen helpen.

E-mail. info@kluiskamp.nl
Tel. 06 – 50980904
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.