Man aangehouden voor openbare dronkenschap

GIESBEEK – Een 30-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats is in de nacht van donderdag op vrijdag in Giesbeek aangehouden voor openbare dronkenschap. Agenten kregen die nacht de melding dat twee personen buiten een woning zouden staan en niet meer naar binnen mochten.

Ter plekke troffen agenten twee mannen aan. Eén van beide, de 30-jarige was kennelijk dronken. Hij verklaarde dat hij, samen met de andere persoon, zijn woning was uitgezet. De twee zouden in de woning ruzie met elkaar hebben gehad, waarna de eigenaar van de woning het tweetal de woning had uitgezet. De 30-jarige is aangehouden voor openbare dronkenschap.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.