Handbal Dames 1 SC Klarenbeek kampioen

KLARENBEEK – De Handbal Dames 1 van SC Klarenbeek zijn op 13 maart, vier wedstrijden voor het einde van de competitie, al kampioen geworden. Een week later werd bij een thuiswedstrijd in Twello de kampioenswedstrijd gespeeld. De wedstrijd werd met 18-6 gewonnen en het feest kon beginnen met bloemen, champagne, taart, lekker eten en een platte wagen.
Helaas neemt de trainer op het hoogtepunt afscheid en het jonge damesteam is daarom met spoed op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2011 / 2012. Een ieder die het team volgend seizoen in de derde klasse verder wil brengen, kan reageren.

Erna Derksen, tel. 06 – 41304324
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.