Cultuurfonds wijst 215.000 euro toe

REGIO – Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft in het eerste kwartaal van 2011 215.600 euro toegekend voor 83 culturele projecten. Ook in deze regio kreeg een aantal culturele instellingen garantiebedragen. Dit betekent dat de bedragen op basis van een afrekening worden uitgekeerd.

De Stichting Keppel cultuur ui Laag-Keppel ontvangt een bedrag van 1500 euro. zij wil dit geldbedrag besteden aan manifestatie Zomercultuur.
De Vereniging Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal is 1000 euro toegekend. Dit wordt gebruikt voor de publicatie De Canon van Rheden. Stichting Kunsthuis 13 in Velp is 2500 euro toegezegd; dit wordt gebruikt voor manifestatie Conversatiestukken. Vereniging March & Showband Rheden ontvangt 2550 euro voor de aanschaf van instrumenten.
Stichting Vrienden van de Génestet Rozendaal ontvangt 1500 euro voor manifestatie De Génestet.