Huurdersbelangenorganisaties gaan samen

REGIO – De fusie tussen Woningstichting Eerbeek en Woningstichting Beter Wonen in Loenen heeft geleid tot een volgende fusie. De twee huurdersbelangenorganisaties in het werkgebied van Sprengenland Wonen gaan samen. De fusie is een intensief traject geweest. Naast hun reguliere overleg werd hen instemming gevraagd met de voorgenomen fusies van beide corporaties. Voor Woningstichting eerbeek was Huurdersvereniging EenHeid overlegpartner en voor Beter Wonen was dat Stichting Huurdersbelangen Samen Sterk. Beide organisatie stonden positief tegenover de plannen en hebben ingestemd me de fusie van de corporaties.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.