ZON Doesburg steunt jeugd van SC Doesburg

DOESBURG – ZON Doesburg, het Zakelijk Ondernemers Netwerk binnen Doesburg, kiest voor ondersteuning van jeugdafdeling SC Doesburg. Zakelijk Ondernemers Netwerk Doesburg bestaat uit leden met een eigen bedrijf, woonachtig in of met hun bedrijf gevestigd in Doesburg.

ZON Doesburg geeft ruimte tot netwerken, brengt kennis samen, laat ondernemers meer van elkaars kennis profiteren en bundelt deze kennis om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van sociaal-maatschappelijke doelen binnen Doesburg.
Verbondenheid met Doesburg vormt de gemeenschappelijke deler. Leden dragen Doesburg een warm hart toe en zetten zich graag in voor projecten met een sociaal-maatschappelijk karakter. “Wij zijn erg blij met de activiteiten van SC Doesburg en we zien dat de voetbalclub een positieve ontwikkeling heeft ingezet en die inzet willen we graag ondersteunen”, aldus een zegsman van ZON. “Wij zijn onder de indruk van het beleidsplan, dat heeft ons geholpen om een gefundeerd besluit te nemen.”

ZON Doesburg sponsort de jeugdafdeling van Sportclub Doesburg bij het opleiden van jeugd en specifieke sportbegeleiding. Hierbij valt te denken aan jeugdtrainer, jeugdscheidsrechter, EHBO-cursussen en aanschaf van benodigde materialen.

www.zondoesburg.nl