Synchroonzwemsters gaan internationaal

RHEDEN – Al jaren zwemmen de in Westervoort zwemmende synchroonzwemsters van PFC Rheden succesvol in de Nederlandse competitie, maar de ambitie is groter geworden en de uitdaging is gevonden. De nieuwe masterploeg gaat internationaal. Ze beginnen met het Europese Kampioenschap voor Masters en ook het Wereldkampioenschap in Italië komt volgend jaar.

In september reizen drie zwemsters van PFC Rheden en hun hoofdtrainster naar Oekraïne. Daar doen zij voor het eerst in hun carrière mee aan de Europese Masters Kampioenschappen (EMK). Sabine van Sloten komt in de categorie 25 tot en met 29 jaar als soliste uit en in dezelfde categorie zullen Michelle Dekker en Puck Verhoef als duet aan de start verschijnen. Ze hopen, samen met coach Angelique Dekker, bij de top tien te eindigen. Lukt dit, gaan zij waarschijnlijk door naar het Wereld Kampioenschap in Italië.
Om deelname aan deze kampioenschappen te kunnen verwezenlijken hebben zij nog sponsoren nodig. De kosten van de reis, het verblijf en deelname aan deze wedstrijd zijn namelijk hoog. Ook moeten de badpakken, trainingskleding en een reistas aangeschaft worden. De reistas wordt benadrukt met de namen van de sponsoren. Een ieder die wil dat de meiden van PFC Rheden hun dromen waar kunnen maken en hun wil steunen, kan een e-mail sturen naar pfcmasters@hotmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.