Subgoose wint Stratentoernooi

EERBEEK – De zesde editie van het Stratentoernooi van badmintonclub ’t Pluumpje uit Eerbeek is dinsdag 29 maart weer met veel plezier gespeeld. In totaal werden er door 95 deelnemers, verdeeld over 21 teams, 252 wedstrijden gespeeld.

Zoals ieder jaar speelden niet alleen straten mee, maar ook families uit Dieren en Eerbeek, maar ook collega’s en individuele spelers uit Zutphen, Brummen en Loenen. Subgoose uit Dieren werd de winnaar van dit jaar en op nummer twee eindigde de winnaar van vorig jaar team De Onbekenden. De derde prijs werd gewonnen door de familie Nusselder uit Dieren.
Het belangrijkste van het toernooi was wel het sportieve gedeelte en daarom is er ook een sportiviteitbeker en een troostbeker uitgereikt. Team Last Gear mutsen was het toernooi het meest sportief en team De Kanaalsprong verdiende de troostprijs. Nieuw dit jaar was een prijs voor aanstormend talent dat werd gewonnen door Silke Wils uit Loenen.

www.bctpluumpje.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.