Grote kunst, klein formaat

LAAG-KEPPEL – Als eerst opent in galerie Espace Enny in Laag-Keppel de groepstentoonstelling Grote kunst, klein formaat met werken van Arjen van Arendonk, Frans Boomsma, Christiaan Paul Damsté, Toon Laurense, Henk Peeters en Frank Oude Weernink. Adri van Rooijen exposeert zijn grote beelden in de tuin en zijn kleinere werken in de galerie. De tentoonstelling is van 3 april tot en met 15 mei te bewonderen.
Een extra feestelijke happening is er op 17 april. Bij Enny’s Easter Egg zijn alle kunstenaars bij Espace Enny aanwezig om van 15.00 tot 17.00 uur op het voorjaar en de kunst te proosten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.