Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO – Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast van die avond, oud EC-penningmeester de heer graaf van Rechteren. Paula had zelf niet in de gaten dat zij op dat moment 25 jaar actief lid was van de Stichting EC.
Het was maart 1986, toen Paula Jolink door de zittende leden van de Evenementencommissie werd benaderd om het gezelschap te komen versterken. Paula was op dat moment al een paar jaren actief tijdens het oliebollenbakken (oliebollenactie) ten behoeve van de muziekvereniging, dus men kende haar inzet en enthousiasme. Tot het moment dat ze in 2009 haar oude woning verliet, heeft ze daar de aanwezigheid van het oliebollenteam ondersteund en begeleid met allerhande bezigheden. De heer van Rechteren heeft jarenlang met Paula in de commissie samengewerkt en roemde haar betrokkenheid en ‘drive’ binnen de EC én de muziekvereniging. Jolink heeft jarenlang het secretariaat onder haar hoede gehad en momenteel is ze meer dan een actief lid. Door de jaren heen is Paula Jolink ook steeds stimulator, aanjager en contactpersoon geweest voor evenementen die ze ook vaak zelf heeft bedacht. Zo heeft ze, door de contacten die ze tijdens haar vakantie nota bene opbouwde, in 2009 het optreden van het Shantykoor uit Oudekerk aan de IJssel in perfecte banen geleid. Zodanig dat het Shntykoor op verzoek graag in februari 2012 weer naar Hummelo komt.

Paula kreeg van de heer graaf van Rechteren een lekkere fles wijn als felicitatie als dank voor alles wat ze heeft- en nog gaat betekenen voor de Stichting. En in het bijzijn van haar man Freek (zelf jarenlang voorzitter geweest van muziekvereniging de Eendracht) mocht Paula een mooie bos bloemen namens de Stichting ontvangen. Paula bedankte een ieder met de woorden dat zij het in het belang van de muziekvereniging goed vindt dat we ‘ons inzetten voor de EC.’
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.