Automobilist aangehouden na botsing

DIEREN – Bij een verkeersongeval op woensdagavond 30 maart in Dieren is een 27-jarige automobilist uit Dieren aangehouden.

Rond acht uur reed de 27-jarige Dierenaar over de Wilhelminaweg in de richting van het Callunaplein. Toen hij ter hoogte van de Rabobank linksaf wilde slaan, kwam hij frontaal in botsing met de auto van een 19-jarige Dierenaar die hem op de Wilhelminaweg tegemoet reed. De 27-jarige bestuurder is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek en behandeling. In zijn auto werden sporen aangetroffen van (soft)drugsgebruik. Daarop werd de 27-jarige man aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed en is bloed afgenomen voor een bloedproef. De Dierenaar kon na het afleggen van een eerste verklaring later die avond weer naar huis, in afwachting van een beslissing van justitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.