Schoolkinderen maken nieuwe kruidenthee

BEEKBERGEN / LIEREN – Twintig leerlingen van de Julianaschool in Lieren stellen vrijdag 1 april een nieuwe ontspannende kruidenthee samen in Marrys kruidentuin in Beekbergen. De leerlingen uit groep 5/6 vieren deze dag de verjaardag van juf Marion van Rijt. Vanaf 09.00 uur fietsen zij verkleed naar de kruidentuin waar allemaal ontspannende kruiden voor hen klaarstaan. De leerlingen gaan allerlei melanges samenstellen en proeven welke de lekkerste thee oplevert. De kinderen mogen een naam bedenken; de beste naam wordt door de leerlingen uitgekozen en voorgesteld aan Marry.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.