2,2 Promille bij aanhouding rijden onder invloed

BEEKBERGEN – De politie heeft op maandagavond op de Arnhemseweg in Beekbergen een 39-jarige automobilist uit Doetinchem aangehouden voor het rijden onder invloed. Zijn rijbewijs wás hij al kwijt.

Aan het begin van de avond trof de politie de automobilist aan op de Arnhemseweg in Beekbergen. Tijdens de controle wees een blaastest uit dat de bestuurder onder invloed was van alcohol. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij 2.2 promille blies, terwijl maximaal 0.5 is toegestaan. Toen de agenten het rijbewijs van de man wilden invorderen, bleek dat deze al ingevorderd was. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.