Bewoners huis Lierderdrift treffen inbrekers op oprit

BEEKBERGEN – Bewoners van de Lierderdrift in Beekbergen troffen maandagavond op hun oprit twee inbrekers aan, die net hadden ingebroken in hun woning. De inbrekers namen bij de inbraak onder meer horloges weg.

Toen de bewoners maandagavond omstreeks 20.25 uur thuis kwamen, troffen zij twee onbekende mannen aan op hun oprit. De mannen vluchtten toen de bewoners hen aanspraken. Toen de bewoners naar hun woning liepen, zagen zij dat er was ingebroken. Ook het appartement onder de woning bleek doelwit te zijn geweest van de inbrekers. Door ramen in te gooien konden de inbrekers de woningen betreden. De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt getuigen die iets van de inbraak gehoord of gezien hebben zich te melden via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.