2 geslaagde evenementen bij Drum en Showfanfare Mr H M v d Zandt

VELP – Vrijdagavond 25 Maart de laatste donkere avond voor het begin van de zomertijd organiseerde onze vereniging samen met Velp v Oranje een geweldige Lampionoptocht . Deze optocht staat in het teken van een verlate verjaardagsviering van onze Koningin omdat het eind januari vaak te koud is.Dit keer was de start bij de Arnhorst aan de Dillenburglaan Deze werd druk bezocht . Vele kinderen hadden een zelfgemaakte lampion meegebracht wat zeer werd gewaardeerd. Ook was het leuk dat er veel kinderen waren van het nabijgelegen Asiel zoekers centrum aan de Daalhuizerweg . Zij vonden het uiteraard geweldig want zoiets hadden zij nog nooit meegemaakt .Als afluiting van de stoet was er een oude brandweerauto..
Na een optocht door de straten van Velp Noord was er na afloop voor alle kinderen iets te drinken. Wat gretig aftrek vond
2 Juryleden hadden ondertussen de mooiste lampionnen uitgekozen en mochten er 10 kinderen een prijsje komen afhalen .
Daarna ging een ieder tevreden huiswaarts

Zondagochten 27 Maart was er in zaal Odeon een drukte van belang . De Drum en Showfanfare hield haar Jaarlijke Koffieconcert. Dit keer was er een gastconcert van Wilhelmina Pannerden die zo een try out hadden voor hun Galaconcert van volgende week.
Diverse muziekstukken waaronder Floris en Pirates of de Carrabian werden er ten gehore gebracht door Wilhelmina.Zij werden bijgestaan door een groepje enthousiaste kinderen die er een leuke toneeluitvoering bij ten beste gaven .
In het 2e deel kwam v d Zandt aan de beurt die nummers speelden zoals het gevoelige The Rose en kwam Earth Wind and Fire voorbij welke muziek in hun nieuwe show verwerkt is Deze zal in Mei gaan draaien op de diverse Taptoe’s in den lande
Ook hadden de tamboers van v d Zandt enkele nieuwe stukken ingestudeerd die zoals uit het applaus bleek zeer inde smaak van het publiek bleken te vallen . Mooi werk van hun instructeur de Hr Eddy Visser.
De andere muziekstukken waren geschreven door de Hr Ruud Bohmer en de dirigent van deze ochtend was de Hr Peter Smits
Die tevens dirigent van Pannerden is.
De meer dan 100 muziekliefhebbers hebben dan ook genoten van een zeer geslaagd Koffieconcert en v d Zandt hoopt U binnenkort weer te treffen bij hun activiteiten als de Palmpaasoptocht op 17 April en bij Koniginnendag op de Overtuin en bij de verschillende bejaardencentra’s in Velp
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.