Leuvenheimse Tennisclub debuteert in KNLTB competitie

LEUVENHEIM – LTC gaat voor het eerst in haar geschiedenis met een mixed-team aan de landelijke KNLTB tenniscompetitie deelnemen.
Op vier zaterdagmiddagen ( 9 april, 23 april, 14 mei en 28 mei) speelt het team vanaf 13.00 uur thuiswedstrijden op haar locatie aan de Metelerkampweg. De tegenstanders komen uit onder meer Apeldoorn, Brummen (een heuse derby), Laren en Vierakker.

Op 2 banen worden dan de enkelspelen (dames,heren) en de dubbelspelen (dames, heren en mixed) gespeeld. De vaste kern van het team van LTC bestaat uit Jan van Raai, Martijn Witteveen, Joanne v.d. Water en Geertje Scholten.
Publiek is uiteraard van harte welkom.

Op 10 april vindt het LTC openingstoernooi plaats voor de eigen junior- en seniorleden. Vanaf 13.00 uur zal de bal weer over het net geslagen worden.

In de loop van april zal op de dinsdagavond de onderlinge mixed-dubbel competitie weer starten. Jan van Raai verzorgt ook dit jaar weer de tennislessen die zowel in groepsverband (2-4 personen) of als privéles gegeven worden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.