Kaalslag aan de Hessenallee

KLARENBEEK – Menigeen zal het opgevallen zijn dat er een ware kaalslag heeft plaatsgevonden aan de Hessenallee in Klarenbeek. De sterk verouderde huurwoningen van Bouwstichting Beter Wonen (nu Sprengenland) zijn in korte tijd gesloopt. Een slopersbedrijf heeft korte metten gemaakt met de acht huizen in het Apeldoornse deel van Klarenbeek. Families die hier woonden (sommige al tientallen jaren) waren al enige tijd geleden verhuisd naar een andere woning in Klarenbeek of elders.
Op de plek op hoek van de Hessenallee en De Til komen 16 woningen. Er is gekozen voor 6 huurappartementen, 3 eensgezinswoningen in de huursector en 7 koopwoningen. De verhuur is inmiddels gestart en er zijn nog vier woningen te koop. Met twee aspirant kopers is men nog in gesprek. Als er voldoende woningen zijn verhuurd wordt gestart met de bouw. De verwachting is rond mei/juni – foto: Martien Kobussen
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.