Elektrische Veluwe scooters in Brummen

BRUMMEN – Nieuw in Brummen is de mogelijkheid om elektrische Veluwe scooters te huren. Evert en Angelique Burgers, de eigenaren van eetcafé ‘De vierjaargetijden’, bieden deze activiteit aan.

De elektrische scooters geven de berijders de mogelijkheid om een milieuvriendelijke tocht door de omgeving van Brummen te maken. Het is verrassend om mee te maken hoe comfortabel en stil de scooters rijden. De scooters rijden maximaal 25 km per uur, dus een helm is niet nodig en je kunt prima om je heen kijken.
Er zijn meerdere arrangementen mogelijk (info: 0575-560071), maar zeker de route naar Bronckhorst en Dieren is prachtig en een echte aanrader. De Veluwescooter-arrangementen zijn ontstaan uit de onderlinge samenwerking van ondernemers uit het Toeristisch Platform Zuid-Oost Veluwezoom. De Rhedense ondernemer Peter Oversteegen, eigenaar van Sportieve Evenementen Peter Oversteegen, zocht contact met andere ondernemers voor verhuurmogelijkheden. Het eetcafé dat zeven dagen per week geopend is, is een prima startpunt voor de tocht. De scooters zijn ook ’s avonds te huur! – foto: Harry Hanskamp
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.