Heren-3 Rebelle kampioen

DIEREN – Zaterdag heeft heren 3 van AutovanOort Rebelle de bekroning op een geweldig seizoen behaald. Met overmacht heeft het zeer jonge team van de Dierense volleybalvereniging het kampioenschap binnengehaald. Het team met overwegend jeugdspelers met leeftijden tussen de 15 en 24 jaar, was het hele seizoen goed op dreef. Alle wedstrijden werden met overmacht gewonnen en er werden slechts 6 sets afgestaan. Resultaat: op 3 wedstrijden voor het einde van de competitie al kampioen en promotie naar de 2e klasse. Onder leiding van succestrainer Sven Akse, hebben Kees, Wessel, Daan, Tolunay, Stef, Casper, Stan, Alex en Kevin een geweldige sprong voorwaarts gemaakt en zijn rijp voor een hoger niveau. Ondanks het feit dat de jongens al heel wat prijzen hebben binnengesleept in hun nog jonge volleybalcarrière, is ook dit kampioenschap tot in de zeer late uurtjes gevierd – foto: Robert van Gaalen
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.