Let’s Meet!2011 komt lekker op dreef

DIEREN – Ruim dertig bedrijven en organisaties, zeventien bands, orkesten, solisten, duo’s en koren, regionale mode- en lifestyleondernemers, twaalf old-timers, de hoogste hoogwerker van Dieren: dat is in het kort wat het publiek op 16 april in en om zalencentrum Theothorme aan het Dierense Callunawinkelcentrum kan verwachten.

Bovenstaande opsomming is de stand tot nu toe, want het gratis toegankelijke Let’s Meet!2011 komt lekker op dreef. Al hebben zich inmiddels genoeg deelnemers aan deze bijzondere ontmoetingsdag aangemeld om er opnieuw een sprankelend publieksfestijn van te maken, wie nog mee wil doen is nog (net) niet te laat. Op de website www.letsmeet2011.nl staat meer informatie en ook een inschrijfformulier. Bellen met de organisatoren van Let’s Meet!2011 kan ook. Het zijn Jos Rochette en Ap Lammers en hun mobiele nummers luiden 06-51218662 en 06-533 94 768.

De investering voor deelname aan Let’s Meet!2011 doet slimme ondernemers de handen ineen slaan. Kost een presentatieruimte binnen de muren van Theothorne per deelnemer 199 euro, wie samen met een collega twee plekken huurt, betaalt maar 349 euro. Zo kan iedere ondernemer 25 euro besparen op de deelnamekosten. Simpel door zich gezamenlijk aan te melden. Een presentatieplek voor het gebouw bij het onderdeel Meet the Spring kost 75 euro. De presentatieplekken kunnen naar eigen inzicht worden ingericht en bestaan standaard uit een marktkraam van 200 bij 70 centimeter voorzien van een fleurige luifel. Eigen standbouw op diezelfde afmeting kan uiteraard ook.

Met de onderdelen Meet the Job, Meet the Market, Meet the Spring en de Let’s Meet!Modeshow is Let’s Meet!2011 op 16 april weer een veelzijdige ontmoetingsdag. Bovendien geldt gratis entree vanaf 10.30 uur tot 17.00 uur voor alle onderdelen; ook de muziekoptredens in de schouwburgzaal van Theothorne. Meet the Music, zoals dit onderdeel heet, gaat ’s avonds vanaf 20.00 uur verder als /rockedition in de achterzaal van Theothorne. Vijf regionale rockbands verzorgen daar een bandstand en brengen er hun beste acts ten gehore. Ook voor /rockedition is er gratis entree, al geldt er dan wel een vol is vol-deurbeleid.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.