Komedie in drie bedrijven

BEEKBERGEN – Het Beekbergens Toneel speelde vrijdag en zaterdag weer hun voorjaarsuitvoering in Dorpshuis De Hoge Weye. Dit keer speelden de acteurs een komedie in drie bedrijven van D.J. Eggengoor; Zo’n heerlijk huisje buiten. Hhet verhaal gaat over Gerorge en Ina Tazelaar die in een heerlijk huisje buiten wonen totdat er een vriendin, een kunstenares, uit de stad komt logeren en graag de buurman wil schilderen. De zaal zat twee keer over vol.
Mevrouw Mulder bezoekt wel vaker uitvoering van het Beekbergens Toneel en heeft ook dit keer weer enorm genoten. “Ik vond het hartstikke leuk en heb me echt vermaakt. Er zaten grappige stukken in, maar wat me vooral opviel, was dat de spelers heel goed gespeeld hebben; dat vind ik heel knap”. In oktober geeft het Toneel weer een uitvoering. “Ik denk wel dat ik daar dan weer naartoe ga”, besluit mevrouw Mulder. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.