Betaalbare woningen Veldbrugweg, Nieuwe Voorweg

OOSTERHUIZEN / LIEREN – Architectencentrum Bouwhuis heeft aan twee architecten gevraagd een globaal beeldplan te maken van de 50 te bouwen woningen in Lieren in het gebied begrensd door de Veldbrugweg en de Nieuwe Voorweg. Hiervan worden twintig starterswoningen gebouwd in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap door BwiBL, in samenwerking met woningbouwcorporatie Sprengenland Wonen. Op 5 april verzorgen beide architecten een presentatie waarin zij hun visie op de mogelijke inrichting van het gebied over het voetlicht brengen. Daarover wordt gedebatteerd onder leiding van Ed van Gent, stedenbouwkundige de presentatie en het debat vinden plaats tijdens een bijeenkomst, gehouden door Bouwhuiscafé, op 5 april in eetcafé De Nieuwe Ruijsch aan de Lierderstraat 73.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.