Huldiging jubilarissen en toch nieuw bestuur

RHEDEN – Tijdens de ledenvergadering van gymnastiekvereniging Wik uit Rheden werden twee jubilarissen gehuldigd en drie nieuwe bestuursleden gekozen.
Mevrouw Willy van de Mey is al 25 jaar lid en mevrouw Gerry Keizer spande de kroon omdat zij 40 jaar geleden lid is geworden van WIK. Beide dames zijn lid van de ontspanningsgym. Naast de insignespelden van de KNGU kregen zij een boeket bloemen.
De huldiging was de laatste officiële actie van de voorzitteromdat hij samen met penningmeester Baukje van Dijk en secretaris Jurjen Bersee aftrad.
Deze week meldden zich op de valreep drie mensen aan om de bestuursactiviteiten over te nemen: Eric Mennink, Cindy Gronouwe en Marina ten Brinke. De vereniging s ontzettend blij, maar zoekt nog steeds meer bestuursleden omdat drie aan de krappe kant is.