Spiker gaat voor kwaliteit

EERBEEK – Volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek timmert goed aan de weg. De miniafdeling groet enorm en om blijvend kwaliteit te bieden zijn de trainers op cursus geweest. Ruim een jaar geleden huldigde Spiker haar 50ste minilid en nu spelen er al 83 kinderen volleybal bij Spiker in sporthal De Bhoele. Dit grote ledenaantal zorgt voor goede afstemming voor zowel de trainingen als bij de wedstrijden. Spiker heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De trainers hebben tijdens de cursus veel geleerd. Zo zijn er nu afspraken gemaakt over trainingsvormen en worden deze vormen voor alle niveaus gebruikt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.