Programma Oranjefeest Hall bekend

HALL – Stichting Oranjecommissie Hall zit weer vol energie en houdt van 13 tot en met 15 mei weer een zonnig en vrolijk Oranjefeest. Vrijdag om 12.30 uur opent burgemeester Niels Joosten het weekend officieel met het oplaten van ballonnen. Daarna gaat de Hallse basisschooljeugd op survival door Hall.

Vanaf 20.00 uur is er cabaret van Boeb’n in de feesttent aan de Domineeskamp. Zaterdag staat vanaf 11.00 uur de vierde oranjemarkt op het programma met als nieuwe onderdeel een kofferbakverkoop. De Highlandgames voor teams, onder leiding van Wout Zijlstra, worden ook weer gehouden. Dit jaar zijn de onderdelen iets minder zwaar, maar zeker niet minder spectaculair. Zo kan men meedoen aan melkbus sjouwen, vatrollen en touwtrekken. Ook jeugd tot en met zestien jaar kan hieraan deelnemen met een jeugdteam. Natuurlijk ontbreekt het hooggooien niet. Aan dit onderdeel kunnen toeschouwers deelnemen en strijden voor de titel. Zaterdag is er vanaf 20.30 uur het oranjebal met de band Blind date. De Hallse muziekvereniging DES maakt zondagochtend gebruik van de feesttent om haar jaarlijkse concert te geven.
Opgeven voor de kofferbakverkoop, de oranjemarkt en de Highlandgames kan nog via www.oranjecommissie.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.