Bejaarde gewond na val op vuile weg Doesburg

DOESBURG – Op de Verhuellweg in Doesburg is donderdagmiddag een 77-jarige fietsster uit Drempt gewond geraakt nadat ze was gevallen. De vrouw reed rond kwart voor drie over straat toen ze bij het nemen van een bocht onderuit ging en letsel opliep aan haar knieën.

Omstanders ontfermden zich over de vrouw en verleende de eerste hulp waarna de hulpdiensten werden gewaarschuwd. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem gebracht. De oorzaak van het ongeval was vermoedelijk te wijten aan besmeurd wegdek als gevolg van werkzaamheden aan het riool.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.