De Stek zoekt penningmeester, bestuursleden en vrijwilligers

EERBEEK – Galerie De Stek in Eerbeek heeft 1 januari afscheid genomen van penningmeester Ton ten Dam en zit sindsdien zonder penningmeester. Voorzitter Bernard heeft deze taak tijdelijk op zich genomen, maar heeft aangegeven dat twee taken te veel is. Het bestuur roept dan ook donateurs, vrijwilligers en iedereen die de Stek een warm hart toedraagt en het belangrijk vindt dat De Stek blijft bestaan, op zich aan te melden als bestuurslid. Ook secretaris Harrie Wilbrink legt in augustus zijn functie neer; Yvonne Siemelink neemt zijn taken over.

Op donderdag en vrijdag is de dag in de winkel / galerie opgesplitst in twee blokken. De nieuwe tijden op donderdag en vrijdag zijn van 12.00 tot 14.30 uur (eerste blok0 en van 14.30 tot 17.00 uur (tweede blok). Deze tijden gaan vanaf 1 april in. De Stek hoopt op deze manier ook meer vrijwilligers te werven. Als iedere winkelvrijwilliger zich één keer per maand opgeeft, komt De Stek al een heel eind.
Met ingang van de zestiende expositie die op 22 april begint, gaat ook de beeldentuin weer open. Bij het expositieteam is ook een aantal mensen weggevallen en daarom is hier ook hier versterking gewenst. Het gaat met name om vrijwilligers die mee willen helpen bij het inrichten van de exposities. Geïnteresseerden kunnen e-mail sturen naar galeriedestek@gmail.com.