Beijnenlaan afgesloten

BRUMMEN – De LR. Beijnenlaan in Brummen, dat is de weg tussen de Eerbeekseweg en de Hazenberg, is vanaf maandag zo’n drie weken afgesloten in verband met werkzaamheden. De rijbaan wordt verbreed en voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag. Beide bermen worden voorzien van grasbetonstenen en er worden rode fietsstroken aangebracht. Ter hoogte van de aansluiting op het fietspad wordt een drempel aangelegd. Het werk start maandag en wordt uitgevoerd door de firma NTP uit Zevenaar. Net voor de Pasen wordt de weg weer opengesteld. Gedurende de werkzaamheden wordt het verkeer met behulp van borden omgeleid.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.