Sh’Bam bij Astrid’s Aerobic & Fitness

DOESBURG – Business & Shopping – Vanaf april staan bij Astrid’s Aerobic & Fitness in Doesburg lessen Sh’Bam van Les Mills op het lesrooster. Sh’Bam is een laagdrempelig dansprogramma: een full-body workout die simpele dansbewegingen combineert met moderne muziek. Het is anders dan op sport georiënteerde groeps-fitnessworkouts, omdat Sh’Bam is gebaseerd op de moves, muziek en sfeer uit de disco. Het is buitengewoon eenvoudig. De instructeur leert de deelnemers de basischoreografie en loodst ze door elk nieuw pasje. Mensen kunnen er zoveel uitdaging en styling in aanbrengen als ze zelf willen. Jong en oud, man en vrouw, iedereen kan meedoen. Een les Sh’Bam duurt 45 minuten en bestaat uit twaalf muziektracks, ofwel twaalf verschillende dansen. Hierbij horen ook een warming-up en cooling-down. Sh’Bam wordt zondag 3 april gelanceerd. Kennismaken kan dan tussen 10.00 en 10.45 uur. Daarna kan iedereen een les uitproberen in de Sh’Bam actieweek: maandag 4 april tussen 18.30 en 19.15 uur, dinsdag 5 april van 10.15 tot 11.00 uur, woensdag 6 april van 19.45 tot 20.30 uur en donderdag 7 april van 18.30 tot 19.15 uur.