Jubileum Wereldwinkel Velp

VELP – De Wereldwinkel in Velp bestaat tien jaar. De winkel startte in 2001 met een klein winkeltje aan de Hoofdstraat. In 2004 werd een groter pand aan de Overtuin betrokken, maar ook hier groeide de winkel uit zijn voegen. Na vijf jaar werd er weer verhuisd en wel naar de locatie op de hoek van de Hoofdstraat en de Emmastraat. In de loop der jaren heeft de Wereldwinkel een mooi assortiment en een vaste klantenkring opgebouwd.
Het tienjarig jubileum van de Wereldwinkel wordt gevierd met aantrekkelijke acties voor alle klanten. Van 1 tot 9 april krijgt iedereen korting op zijn aankopen tot wel 50 procent. Iedere klant ‘trekt’ zijn eigen korting. Daarnaast krijgen alle kinderen die in april tien jaar worden een cadeautje. Deze liggen klaar tot en met zaterdag 9 april.