RFC zoekt leden

RHEDEN – Het Rhedens Fanfare Corps is op zoek naar nieuwe leden om de muzikaliteit van het corps te waarborgen voor de toekomst. Iedereen die graag een muziekinstrument wil spelen of dit al heeft gedaan en dit weer wil oppakken, is welkom. Leden krijgen een instrument in bruikleen, krijgen les van gediplomeerde docenten en kunnen muziek maken in het fanfareorkest of slagwerkgroep. Er wordt niet meer op straat gelopen, maar wel staat al een aantal concerten gepland. Op 19 november staat een groots concert in sporthal de Hangmat op het programma ter gelegenheid van het 115-jarig bestaan van het RFC.

www.rhedensfanfarecorps.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.