Schakel Spektakel groot succes

EERBEEK – Het eerste Schakel Spektakel, dat werd gehouden in het kader van NL Doet, was een groot succes. Tien vrijwilligers gingen aan de slag om een extra ochtendje vrijwilligerswerk te doen. Marije Verbeeck, auteur van het boek Liefde met Handen en Voeten, verrichtte de openingsklus. Zij las voor uit eigen werk aan de vijftien seniore deelnemers die zich hiervoor hadden opgegeven. Hierna werden alle vrijwilligers ingezet om activiteiten te ondernemen met de deelnemers. Er werden spelletjes gespeeld en gewandeld. Door de grote hoeveelheid vrijwilligers werden veel deelnemers één-op-één begeleid. De Vrijwilligerscentrale kijkt terug op een leuke ochtend waarbij jong en oud elkaar prima vermaakt hebben.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.