Feestje voor nieuwe kinderwebsite

ROZENDAAL – Komend weekend wordt de presentatie van de nieuwe website www.kasenroos.nl feestelijk gevierd bij kasteel Rosendael in Rozendaal. Dit is de site van stichting Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen, speciaal voor kinderen.

Om de nieuwe website te vieren, zijn er vrijdag, zaterdag en zondag allerlei leuke dingen te doen in het park rondom het kasteel. Ze kunnen knutselen, cake versieren, meedoen aan een kleurplatenwedstrijd, een speurtocht doen door het park en kasteel en surfen op de vernieuwde site. Iedere dag zijn kinderen met hun (groot)ouders welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. De entree is gratis voor kinderen, volwassenen betalen 4,50 euro. Het kasteel bezoeken kan deze dagen tegen het gereduceerde tarief van 2,50 euro.
De website kasenroos.nl draait om de kinderen Kas en Roos. Via hen kunnen basisschoolleerlingen kennis maken met Gelderse natuur en cultuur. De site werd in 2003 gelanceerd en is nu compleet vernieuwd. De vormgeving is veranderd en er zijn nieuwe onderdelen toegevoegd.