Doesburg verkoopt weer tien kavels aan Woonservice IJsselland

DOESBURG – Van de overgebleven kavels in Beinum West fase 1A, worden opnieuw tien kavels verkocht aan Woonservice IJsselland. Zij bouwt tien 2-onder-1-kap-woningen op deze kavels in het deelgebied Aan de Brink.

In 2010 heeft Woonservice IJsselland al opdracht gegeven aan Veluwezoom Verkerk voor het bouwen van 87 woningen in Beinum West. Woonservice IJsselland heeft vergunning voor in totaal 105 woningen. Er zijn nu nog slechts tien woningen te koop.

Deze eerste woningen zijn voor de zomervakantie van 2011 klaar. Met de woningen in deelgebied Aan de Brink is vorige week gestart. De oplevering van deze woningen vindt vanaf eind 2011 plaats.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.