Maatschappelijke stage Sportklas

RHEDEN / DIEREN – Op dinsdag 22 maart hield de sportklas 3 Havo/Vwo van het Rhedens Dieren, een sportochtend voor groep 4/5/6 van de Koningin Emmaschool. De sportochtend vond plaats in de sporthal in Rheden, de Hangmat. De kinderen werden met de bus gehaald en gebracht.
Er werden verschillende spelletjes gespeeld, zoals: voetbal, hindernisparcours, hockeyestafette, zaklopen en nog veel meer. De broodjes en het drinken werden goed verzorgd door de leerlingen van Zorg en Welzijn het Rhedens.
De organisatie van de sportdag is een deel van de maatschappelijke stage van de leerlingen van het Rhedens.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.