Leuker dan taal en rekenen

BRUMMEN – Het is best zwaar werk, maar de leerlingen van de Oecumensiche Basisschool in Brummen hebben woensdagmorgen met veel plezier de handen uit de mouwen gestoken. In het kader van de Boomfeestdag hebben zij een haag aangeplant.

Tussen de woonzorglocatie en de Elzenbosweg staat nu een schitterende meidoornhaag. Hij moet natuurlijk nog uitlopen, maar wie deze zomer komt kijken, zal zien dat de haag al heel wat lijkt. “Als er straks mooie rode besjes aan groeien, komen daar ook weer vogeltjes en andere dieren op af”, vertelt wethuder Louke van Wensveen van de gemeente Brummen. Zij geeft het startsein, waarna de kinderen met medewerkers en vrijwilligers van Natuurmonumenten en het IVN aan de slag gingen. Het werk is niet moeilijk en de kinderen gaan allemaal met plezier aan de slag. Buiten werken is eigenlijk best lekker, ontdekken ze. Beter in ieder geval dan taal en rekenen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.