K & V in actie in Arnhem

EERBEEK / ARNHEM – De meisjes van gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid (K&V) hebben zaterdag in Arnhem hun tweede wedstrijd geturnd van de 6e divisie.
Het werd een geslaagde dag met een 4e, 5e, 6e en 8e plaats. Alle Eerbeekse meiden zijn hoger geëindigd dan tijdens de eerste wedstrijd: Kim Kalma, junior nivo 8, van 10e naar een 5e plek; Manon Kalma, jeugd nivo 9, van een 8e naar een 6e plek; Dione Valkenburg, Pupil 2 nivo 10, van een 18e naar een 4e plek; Nadine Baakman, Pupil 2 nivo 10, van een 17e naar een 8e plek. Manon Kalma mag door naar de finale op 14 mei.
Op de foto staan de meiden in hun nieuwe trainingspak.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.