Sportend Doesburg werkt samen

DOESBURG – Sportverenigingen in Doesburg gaan samenwerken om het lokale sportaanbod te versterken. Een aantal sportverenigingen heeft het initiatie genomen om het Samenwerkingsverband Sportend Doesburg (SSD) op te richten. De gemeente Doesburg is enthousiast over dit initiatief en ziet veel voordelen in goed samenwerkende sportverenigingen. Doelen zijn het delen van kennis, gezamenlijk inkopen, waar mogelijk, het promoten van de sport in het algemeen, het versterken van de individuele positie en het beïnvloeden van het beleid.
Het SSD houdt samen met de gemeente een informatieavond op maandag 11 april. De avond staan twee onderwerpen op de agenda: actuele ontwikkelingen binnen het opgerichte samenwerkingsverband en de nieuwe gemeentelijke subsidieverordening die momenteel in de maak is.