Rotary Doesburg helpt NL Doet

DOESBURG – In het kader van de vrijwilligersdag NL Doet, hebben de leden van de Rotary Doesburg zaterdag de hele dag geholpen op de Museumtuin ‘t Olde Ras.

In deze tuin is altijd veel werk te doen en om alles netjes te houden was deze hulp meer dan welkom. Het museumgebouw moest weer in de carboleum gezet worden en hier waren verschillende mensen mee bezig. Het voorjaar is ook bij uitstek de tijd van het snoeien en natuurlijk moet het afval dan ook weer opgeruimd worden. De versnippermachine werd ingezet en de vrijwilligers versnipperden alle takken. Die snippers blijven overigens op de grond liggen en vormen een natuurlijke laag op de tuin. Voor de vrijwilligers werd goed gezorgd met koffie en heerlijke broodjes. De tuin ligt er door de inspanningen van de Rotarians weer keurig bij voor de twee publieksdagen in de museumtuin, op de zaterdagen 2 en 9 april – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.