Een nieuw begin voor BSO De Kindertuin

DIEREN / SPANKEREN – BSO De Kindertuin in Dieren is afgelopen week verhuisd naar Spankeren. Het afscheid van De Kindertuin was voor alle betrokkenen moeilijk. Twee dagen later volgde echter een nieuw begin van de buitenschoolse opvang onder de naam BSO Rataplan.

Met een door de kinderen van De Kindertuin ingestudeerde dans, een toneelstuk en foto’s van ‘vroeger’ werd er dinsdag 15 maart onder grote belangstelling afscheid genomen van De Kindertuin. De pedagogisch medewerkers en kinderen genoten van deze toch wel moeilijke dag.
Twee dagen later, donderdag 17 maart, zijn de medewerkers en kinderen op de 1,5 km verderop gelegen Openbare Daltonschool Prinses Margriet verwelkomt. De nieuwe BSO heet BSO Rataplan, vernoemd naar de hond uit de boeken over cowboy Lucky Luke en is te vinden aan de Dorpsweg 39 in Spankeren.