Informatieadvies Gelderland wordt bekend gemaakt

ARNHEM – Op woensdag 23 maart om 16.00 uur overhandigt informateur Fred de Graaf  zijn advies aan Conny Bieze, fractievoorzitter van de VVD. Plaats van handeling is de Wijsmanzaal in het Huis der Provincie. De Graaf heeft tussen 8 en 17 maart met alle partijen gesproken. Zijn advies moet leiden tot een vruchtbare samenwerking tussen een aantal partijen die samen ook een stabiele coalitie kunnen vormen.

De bijeenkomst van 23 maart stond al in de agenda’s van de fractievoorzitters genoteerd als een procedurele overlegbijeenkomst. Nu wordt daar het advies van De Graaf aan toegevoegd. Om deze reden zal het voorzitterschap van deze bijeenkomst worden vervuld door de Commissaris van de Koningin, Clemens Cornielje.
Conny Bieze zal tevens bekend maken hoe zij het verdere onderhandelingstraject wil voortzetten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.