Oude IJssel en brug Laag-Keppel tijdelijk gestremd

LAAG-KEPPEL – Van woensdag 23 maart t/m vrijdag 25 maart is de Oude IJssel bij Laag-Keppel gestremd voor de scheepvaart. In deze periode voert Waterschap Rijn en IJssel onderhoudswerkzaamheden uit aan de ophaalbrug.

In opdracht van Waterschap Rijn en IJssel worden in die periode onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de ophaalbrug Laag-Keppel. Hierdoor kan de brug tijdelijk niet bediend worden en kunnen schepen er niet door.
In overleg met de bedrijven die bovenstrooms van de ophaalbrug gelegen zijn, heeft het waterschap besloten de scheepvaart tijdelijk te stremmen. Het waterschap heeft een scheepvaartbericht laten uitgaan. Het wegverkeer kan ook enige hinder ondervinden van de werkzaamheden. De rijbaan is toegankelijk, maar wordt versmald.

Waterschap Rijn en IJssel zorgt niet alleen voor schoon water in de Oude IJssel, maar is ook verantwoordelijk voor de vaarweg. Wij zorgen dat de vaargeul diep genoeg blijft voor de scheepvaart en wij beschermen de waterkanten tegen golfslag die veroorzaakt wordt door schepen. Daarnaast bedienen en onderhouden we sluizen en ophaalbruggen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.