Gevraagd: horloges voor Uganda

RHEDEN – Op 1 april vertrekken Nel en Evert van der Wissel weer naar Uganda. Al tien jaar lang gaan ze twee keer per jaar naar dit Afrikaanse land. De eerste keer voor vakantie en sindsdien voor het bieden van hulp aan scholen en individuen. Dit keer zetten zij zich in voor een horlogemaker in Soroti die geen schoolgeld kan betalen voor zijn kinderen. Iedereen die een (kapot) horloge over heeft, kan dat meegeven ter reparatie of om weg te geven voor hergebruik van onderdelen. Wie het horloge weer terug wil krijgen, moet uiteraard zijn uurwerkje met een sticker merken. Aanbevolen wordt om geen kostbare horloges mee te geven. De kosten voor de reparatie zijn bescheiden, maar er wordt wel verwacht dat men een bijdrage schenkt aan de Stichting Projecten Soroti Uganda die door het echtpaar in het leven is geroepen. De opbrengst van deze actie komt voor de helft ten goede aan de horlogemaker, de andere helft wordt besteed aan hulp aan een dovenschool in Ngora, nabij Soroti. Eind mei komt het echtpaar weer terug naar Nederland. Met de gerepareerde horloges.

Voor het maken van afspraken is Evert van der Wissel bereikbaar via zijn mobiele telefoon 06 43027964. E-mail : ej.vdwissel@upcmail.nl. Het rekeningnummer van de Stichting is 313661626.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.