Team PA houdt actie: Posbank afgesloten

REGIO – Team PA uit Rheden houdt zoveel mogelijk acties om geld in te zamelen voor Alpe d’Huzes, waar het team later dit jaar aan deelneemt. Zaterdag 26 maart is de Posbank vanuit de richting Rheden voor alle verkeer afgesloten en is deze geheel terrein voor 250 wielrenners. Met deze actie worden wielrenners in de gelegenheid gesteld om minimaal zes en maximaal 36 keer de Posbank te beklimmen en weer af te dalen. Men start om 10.00 uur.

Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan de strijd tegen kanker en wielrenners kunnen een beetje proeven aan hetgeen dat op 9 juni op de berg Alpe d’Huez gaat gebeuren. Tevens is dit een trainingsfaciliteit voor de renners die deelnemen aan Alpe d’Huez. Inschrijven kan via www.team-pa.nl.

Martin de Vries, tel. 0646413183
Pascal Melse, tel. 06 – 53304993