Duo verdacht van poging diefstal tractor in Doesburg

DOESBURG – Twee mannen zijn in de vroege ochtend van zondag 20 maart in Doesburg aangehouden op verdenking van poging tot diefstal van een tractor. Het gaat om een 24-jarige man uit Angerlo en een 25-jarige man uit Doesburg.

 

Rond vijf uur kwam bij de politie de melding binnen dat twee mannen zouden proberen om een tractor te stelen die geparkeerd stond in de berm naast de Kraakseweg in Doesburg. Ter plaatse aangekomen, troffen agenten de twee verdachten aan naast de tractor. Op de tractor werden sporen aangetroffen die konden wijzen op een poging om het voertuig te stelen. Daarop werd het duo meegenomen naar het politiebureau. Bij de Angerloër werd een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Het zou gaan om cocaïne. De drugs zijn in beslag genomen. Het duo is opgesloten.