Weg met het zwerfvuil!

DIEREN – Afgelopen week was het de Week van Nederland Schoon; Dieren Noordoost deed voor de vierde keer op rij mee aan de Opschoondag. Vrijdagmiddag ruimden kinderen van basisschool de Boomgaard locatie Noordoost en basisschool ’t Schaddeveld al het zwerfvuil in de wijk op. Met een prikker, handschoenen en genoeg vuilniszakken gingen de kinderen in groepjes op pad, door de hele wijk. Voorafgaand kregen beide scholen een NL Doet oorkonde uitgereikt van wethouder Harriët Tiemens; de week stond ook in het teken van NL Doet. De wethouder benadrukte dat het heel belangrijk is om de straten schoon te houden en geen afval op straat te gooien. Daarna gingen alle kinderen enthousiast op pad. Zelfs tussen alle struiken werd goed gezocht naar zwerfvuil. – Foto Lotte Bienias.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.