Dorpsraad Drempt, Hummelo en Keppel worden drie zelfstandige raden

REGIO – Dorpssraad Drempt, Hummelo en Keppel splitst zich op in drie nieuwe zelfstandige dorpsraden. Afscheid van het oude en aanvaarding van het nieuwe samenwerken. De vergadering van 14 maart stond in het teken van de opsplitsing van de Dorpsraad in drie nieuwe dorpsraden; Dorpsraad Drempt, een samenwerking van Voor- en Achter Drempt, de Dorpsraad Hummelo en de Dorpsraad Keppel en Eldrik, waarin Hoog- en Laag-Keppel en Eldrik samenwerken.

De keuze om de Dorpsraad op te splitsen is mede het gevolg van het maken van de dorpsplannen die eind 2010 zijn gepresenteerd. De wens tot opsplisting kwam vanuit de dorpen zelf en heeft te amken met belangenbehartiging van de dorpen zelf. De drie nieuwe dorpsraden gaan onafhankelijk van elkaar functioneren en gaan hun dorpsplannen de komende jaren realiseren. Ook zijn er al drie nieuwe besture en voor elke dorpsraad is er een klein startkapitaal beschikbaar. Voorzitter van drempt is Henk Remmelink, Frank Bolder is voorzitter van Keppel en Eldrik en Theo Lucassen van Hummelo.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.