Visarrangement tachtigjarige Rietvoorn

DIEREN – Ter gelegenheid van het tachtigjarig jubileum biedt hengelsportvereniging De Rietvoorn uit Dieren haar leden een visarrangement in de polder aan. Op 4 juni vertrekken de deelnemers om 08.00 uur met de bus vanaf het Ericaplein naar de Flevopolder, waar zij samen gaan vissen. Gezelligheid staat voorop en er worden geen wedstrijden gevist, alle disciplines zijn dus mogelijk. De lunch is inbegrepen. In de loop van de middag vertrekt de bus huiswaarts. ’s Avonds is er bij de Harmonie in Laag-Soeren een barbecue voor de vissers en eventueel hun partner. Deze begint om 19.00 uur. Om de dat tot een succes te maken, is een minimale deelname nodig. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 april bij Discus Tropica in Dieren of bij secretaris B. Cornelissen aan de Dreef 42 in Drempt. Bij opgave wordt een borg gevraagd van 10 euro. Dit krijgt men terug op de dag van vertrek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.