Straatvolleybal toernooi Beekbergen

BEEKBERGEN – Voor de 36ste keer houdt Stichting StraatVolleybal Beekbergen het jaarlijkse Straatvolleybal toernooi. Dit jaar wordt het toernooi van 20 tot en met 25 juni gehouden. De organisatie hoop ook dit jaar weer 60 seniorenteams de strijd met elkaar aan te laten gaan. Ook de jeugd is natuurlijk van harte welkom. Deelname bij de senioren is vanaf veertien jaar mogelijk en bij de jeugd vanaf vier jaar. Opgeven kan bij de straatleiders. Wanneer een straat nog niet bekend is bij de organisatie kan men inschrijfformulieren opvragen bij Herma Huisman, Dorpsstraat 12, tel. 055 – 5063759. Inschrijven kan tot 1 mei.

www.straatvolleybalbeekbergen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.